Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!!!!    kaarten bestellen door contact op te nemen met 0628437588

Mannenkoor “Roalter Jong’s” organiseert liederentafel

RAALTE – Mannenkoor “Roalter Jong’s” nodigt u uit voor een gezellige en muzikale middag tijdens de liederentafel op zondagmiddag 24 september bij restaurant Zwakenberg in Raalte. Het programma, getiteld “Zing met ons mee”, belooft een leuk en interactief evenement te worden waarbij het koor en het publiek samen de mooiste liederen ten gehore brengen.

Tijdens de liederentafel zal Mannenkoor “Roalter Jong’s” een aantal blokjes met prachtige liederen verzorgen. De mannen van het koor hebben met veel plezier en toewijding gerepeteerd om een gevarieerd repertoire te kunnen presenteren. Van bekende klassieke stukken tot populaire hits, er is voor ieder wat wils.

Echter, het unieke aspect van deze liederentafel is dat het vierde blokje door het publiek kan worden gevuld met verzoekjes. Dus als er een speciaal lied is waar u graag naar luistert, of waar u zelfs graag aan meezingt, dan is dit de uitgelezen kans om uw verzoekje in te dienen.

De liederentafel vindt plaats bij restaurant Zwakenberg in Raalte. Het restaurant, bekend om zijn gastvrijheid en uitstekende keuken, biedt de ideale ambiance voor dit heerlijke muzikale evenement. Het is een perfecte gelegenheid om met familie en vrienden samen te komen en te genieten van prachtige muziek.

Vanaf 10 september kunt u kaarten bestellen via de website van de Jong’s: www.roalterjongs.nl. Wees er dan snel bij want vol = vol. Het belooft een middag vol plezier, entertainment en muziek te worden.

Weergaven: 0
Scroll naar boven