Vrienden en Sponsors Roalterjong’s

Vrienden Roalterjong’s
 
logo vrienden van RJU bent al vriend van de Roalter Jong’s voor € 12,‐ per jaar. Daarvoor krijgt u gratis ons mooie  clubblad “Roalter Noten” en een aantrekkelijke korting, op twee toegangskaartjes voor ons jaarlijkse  concert en een vorstelijke korting op onze CD’s. U kunt zich als vriend opgeven bij ieder lid van de  Roalter Jong’s, kent u die niet persoonlijk, mail of schrijf dan even naar Jan van Ark:
 

Om de administratie up to date te kunnen houden, is het van groot belang, dat adreswijzigingen en  andere mutaties tijdig aan ons worden doorgegeven. Wij willen u namelijk graag kunnen uitnodigen  voor onze optredens en andere activiteiten.

Alle mutaties in naam en/of adres kunt u doorgeven aan:

 
Jan van Ark

Torenvalk 1
8103 GJ Raalte
Tel.:(0572)363966
E‐Mail: Secretaris Roalterjong’s 

 

 

Sponsor worden?

Bedrijven en verenigingen in Raalte en omgeving worden uitgenodigd ons koor te sponseren. We kunnen niet zonder de steun van hen. Niet zozeer in financieel opzicht, maar vooral voor de morele steun die zij het koor geven en daarmee uitdrukken dat wij een niet weg te denken onderdeel zijn van de Raalter samenleving. Uiteraard hebben zich al veel bedrijven als sponsor aangemeld (zie de slideshow elders op deze website), maar dat mogen er best meer worden.

U bent al sponsor voor een bedrag van  € 75,00 per jaar.  

Herkent u zich in ons koor en wilt u ons ondersteunen? Wij horen graag van u.

Sponsormogelijkheden:

 Voor informatie: 
Jack van Honschoten
Korhoen 47
8103 CK   Raalte
Tel.: (0572) 35 30 17
Tel.:  06-55884427